Биткойн отново е в настъпление - време ли е за инвестиции в крипто? Как застраховката може да ни носи не само защита, но и доходност - и как дигитализацията я прави по-достъпна? Можем ли да съберем инвестиционните инструменти екрана на смартфона?

Отговорите на тези и много други въпроси ще търсим в дискусията "Дигиталните финанси на бъдещето", която ще се проведе в рамките на форума Money.bg Лични Финанси на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.

Ще търсим мнението на утвърдени експерти:

Александър Цветков е предприемач с дълбоки познания и опит в застрахователната индустрия, стартирането на нови бизнеси и разработването на софтуер. Съосновател е на "Болерон" - иновативна софтуерна компания, специализирана в дигитализацията на застрахователния сектор.

Вярва, че комбинацията от лидерски умения, стратегическо мислене и страст към технологиите е ключ към разработката на продуктите и услугите, от които клиентите се нуждаят.

Регистрирайте се за участие в Money.bg Лични Финанси ТУК!

Владислав Драмалиев е сред основателите на българското блокчейн общество. Съосновава първия уебсайт за търговия на Биткойн в България през 2013, като в последствие участва в създаването на Българската Биткойн Асоциация и в организацията на Sofia Crypto Meetup. Има опит на различни маркетинг-фокусирани мениджърски позиции в компании от крипто сферата.

Директор и основател е на Фондация "Битхоуп", която цели да популяризира блокчейн и криптовалутите, както и да помага на неправителствения сектор да възприеме Биткойн като допълнителен механизъм за получаване на дарения. Член е на МЕНСА.

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Разнообразни дискусии и презентации ви очакват на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Пламен Дильовски е финансов консултант и анализатор с над 15 години опит във финансовия мениджмънт, банковото дело и кредитирането. Специализирал в Ню Йорк и Лондон. Основател и съсобственик на Дилариус, една от водещите компании за кредитно посредничество на българския пазар.

През 2022 г. Пламен създава инвестиционната програма Futura с цел да предложи по-лесна и удобна алтернатива за целево спестяване и дългосрочна инвестиция, съчетани с ниски разходи. Пламен вярва, че финансовата дисциплина и грамотност са ключови за успеха. Може да намерите неговите финансови съвети и препоръки онлайн в YouTube и социалните мрежи.

Можете да задавате своите въпроси към участниците в дискусията тук: