По-малко от месец остава до първото издание на "Money.bg Лични Финанси". Най-голямата бизнес медия в България организира събитие, насочено към всички, които искат да управляват парите си по-добре. Вече е ясна и пълната програма на форума.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ТУК

Датата е 10 април, началният час - 9:30, а мястото е столичният хотел Hyatt. Събитието ще започне с keynote от Людмила Елкова, член на Управителния съвет на Българската народна банка и водещ експерт по отношение на данъците, финансите и икономиката.

Следва презентацията "Финансовата грамотност: Път към финансовата свобода" на Светослав Велинов, управляващ директор на пазар "Спестовни и инвестиционни продукти" и пазар "Глобални пазари" в "Банка ДСК". Тя започва в 9:55 часа.

За "Спестявания, инвестиции и възможности" в рамките на панелна дискусия ще говорят Наталия Петрова (председател на Българската асоциация на управляващите дружества и изпълнителен директор на "Конкорд Асет Мениджмънт"), Николай Лазаров (директор управление "Продажби индивидуално банкиране" в "Пощенска банка") и представител на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

В 11:10 часа започва презентацията на един от най-авторитетните данъчни консултанти в България - Велин Филипов от Института на дипломираните експерт-счетоводители който е и съветник в Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание.

Money.bg Лични Финанси: Най-голямата бизнес медия в България организира събитие на живо

Money.bg Лични Финанси: Най-голямата бизнес медия в България организира събитие на живо

Регистрацията започва от днес

След кратка кафе пауза и възможност за нетуъркинг, в 11:50 часа започва вторият панел на "Money.bg Лични Финанси". Темата е "Кредити и имоти". Ще я обсъждат търговският директор на VM Invest Петър Сотиров, директорът на дирекция "Продажби и координация на клоновата мрежа" в "Инвестбанк" Георги Георгиев и Мирослав Владимиров от "ЕРА Недвижими имоти".

За застраховката като инструмент за защита, но и за спестяване ще разберем повече от презентацията на съоснователя и изпълнителен директор на "Болерон" Александър Цветков от 12:45 ч.

Той ще вземе участие и в последния панел - "Дигиалните финанси на бъдещето". Заедно с него темата ще коментират създателят на инвестиционна програма Futura Пламен Дильовски и експертът в сферата на криптовалутите Владислав Драмалиев. Дискусията ще продължи до 13:30 ч.

"Money.bg Лични Финанси" ще ви даде достъп до информация, която може да ви бъде полезна при планирането на собствената ви стратегия по пътя към богатството, но освен това и ви дава възможност да се срещнете на живо с някои от най-големите професионалисти в своите сфери у нас. Регистрирайте се още сега за участие на сайта на събитието!