Money.bg - най-голямата бизнес медия в България според актуалните данни на Gemius, организира първото си събитие на живо. На форума "Money.bg Лични Финанси" водещи експерти от различни области ще коментират важни теми, свързани с управлението на парите ни - от депозити до държавни ценни книжа и от кредити до крипто.

Датата е 10 април 2024 г., мястото - Hyatt Regency Sofia, а началният час е 9:30.

Форумът ще предложи на заинтересованите три големи панелни дискусии. В панела "Спестявания, инвестиции и възможности" ще участват изпълнителният директор на "Конкорд Асет Мениджмънт" и председател на Българската асоциация на управляващите дружества Наталия Петрова, представители на банковия сектор и пенсионните фондове. Горещата тема "Кредити и имоти" ще събере строителния бизнес и финансовите институции. Няма да пропуснем и да обсъдим "Лични финанси на бъдещето" с експерти по дигитални активи и алтернативни инвестиции.

"Money.bg Лични Финанси" ще предложи на аудиторията и разнообразни презентации.

За финансовата грамотност като път към финансовата свобода ще говори Светослав Велинов от Банка ДСК. Застраховането като комбинация от защита и инвестиция ще представи Александър Цветков от "Болерон". Начините да оптимизираме данъците си ще коментира Велин Филипов от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България.

Форумът ще следва най-важния принцип, който стои зад успеха на Money.bg - наистина важното ще бъде представено на достъпен за широката аудитория език.

"Без финансова грамотност няма финансова свобода. Всички сме наясно с това, но понякога е нужно нещо повече от четене, гледане и слушане онлайн. Нужен е жив контакт с водещи експерти - а това обикновено е привилегия на малцина. Именно затова и направихме стъпката да организираме събитие на живо - за да дадем на нашите читатели достъп до познанието, което заслужават", коментира главният редактор на Money.bg Георги Минев.

Желаещите да присъстват на "Money.bg Лични Финанси" могат да заявят участието си на сайта на събитието, като регистрацията за първите от тях ще е безплатна.