Формулярите за кандидатстване в първи етап на националния конкурс за имотния сектор REAL ESTATE AWARDS са отворени и ще бъдат активни до 15 април включително. Единственият национален конкурс за бранша ще се проведе при ясни критерии, съответстващи на различните категории, а кандидатите ще преминат през оценяването на експертно и независимо жури.

Конкурсът се провежда в няколко основни категории и подкатегории, като има за цел да насочи вниманието към строителните инвеститори, строителите на жилищни и бизнес проекти, дигиталните решения в областта на недвижимите имоти, както и агенциите за недвижими имоти. За първи път тази година REAL ESTATE AWARDS ще отличи и брокер на недвижими имоти, определен от имотния бранш.

Всички категории и техните подкатегории в националния конкурс REAL ESTATE AWARDS са:

 1. Агенция за недвижими имоти на годината за 2023 г.
 • Агенция за недвижими имоти с над 10 брокери;
 • Агенция за недвижими имоти от 5 до 9 брокери;
 • Агенция за недвижими имоти с до 4 брокера;
 • Дебют на Агенция за недвижими имоти;
 • Най-динамично развиваща се компания.
 1. Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти
 2. Брокер на годината
 3. Имот на годината
 4. PropTech
 5. Реклама на имот

Участници в конкурса могат да бъдат всички агенции за недвижими имоти, инвеститори и строителни компании, регистрирани по Търговския закон. Победителите ще бъдат избрани след класиране на кандидатите в резултат на обстойно обсъждане на експертното жури. При кандидатстване с попълнен формуляр за една от всички категории, желаещи могат да се включат в надпреварата за специалната награда на проекта - уикенд за двама със закуска и вечеря в Гранд Хотел Банско, като печелившият ще бъде избран чрез жребий по време на официалната церемония по награждаване.

Формулярите за номиниране в конкурса REAL ESTATE AWARDS са отворени и активни в страницата на проекта на онлайн платформата Investor Media PRO - ТУК.

Money.bg е медиен партньор на събитието.