"Най-добрият момент за покупка на жилище е бил вчера"... Наистина ли? Прегряване или охлаждане - какво се случва на имотния пазар? Да се готвим ли за "затягане на колана" при ипотечното кредитиране? Какво още искате да знаете за кредитите и имотите?

Отговорите на вашите въпроси ще търсим в дискусията "Кредити и имоти", която ще се проведе в рамките на форума Money.bg Лични Финанси на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.

Ще търсим мнението на утвърдени експерти:

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Разнообразни дискусии и презентации ви очакват на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Георги Георгиев е магистър по специалността "Счетоводство и контрол" от Университета за национално и световно стопанство.Професионалният му път започва като брокер на недвижими имоти и преминава през позицията главен счетоводител в голяма инвестиционна компания.

След това развитието на кариерата му продължава като мениджър на "Пазар недвижими имоти" в Societe Generale Експресбанк, където работи в тясно сътрудничество с клиентите за реализация на техните инвестиционни проекти.След това Георгиев заема позицията на директор на финансов център в Пощенска Банка, където успешно ръководи екипа за финансово консултиране и предлагане на недвижими имоти на клиентите на банката.В момента Георги Георгиев е директор на Дирекция "Продажби и координация на клоновата мрежа" в Инвестбанк, където продължава да развива и оптимизира бизнес процесите.

Регистрирайте се за участие в Money.bg Лични Финанси ТУК!

Д-р Мирослав Владимиров е завършил специалност "Финанси" в Икономически Университет -Варна. От 1996 г. е преподавател в неговата катедра "Управление и Администрация", доктор по икономика. Води курсове по "Управление на инвестициите" и "Управление на риска". Има над 50 научни публикации - статии, студии и монографии в чужбина, в обраста на портфейлния мениджмънт и управлението на риска.

Член на Съвета на директорите на ЕРА България АД.

Петър Сотиров е уважаван експерт в областта на недвижимите имоти в България. Има опит като ръководител и търговец в сферата повече от 15 години. Той притежава магистърска степен по Маркетинг и е бакалавър по Публична администрация от Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Преминал е редица обучения и притежава дипломи за най-висока степен в областта на недвижимите имоти, бизнес и мениджмънт. Понастоящем е търговски директор на VM Invest.

Можете да задавате своите въпроси към участниците в дискусията тук: