В пътуването към дестинация "собствено жилище" пътят често е осеян със сложности и предизвикателства, особено когато става въпрос за планирането на финансиране. Мечтата за закупуване на дом може да изглежда обезсърчителна поради големия и сложен обема на информация, с безброй фактори като размер на заема, лихвени проценти и периоди на погасяване, които трябва да се вземат предвид. Много математика, сложни сметки, които се формират от ред динамични фактори. Въпреки това, наличието на кредитен калкулатор, който е пригоден за ипотечни кредити като тези, предлагани от Банка ДСК, революционизира процеса на покупка на жилище, предлагайки яснота и удобство за всеки.

Удобството на кредитния калкулатор не може да бъде пренебрегнато като добавена стойност към целия процес по избор и финансиране на жилище. С няколко базови входни данни - като размер на кредита, първоначална вноска (самоучастие) и желан срок на заема - Вие може да видите информация на цялата дължима сума с подробно описание. Включително и друга полезна информация като такса за вписване на ипотеката и други еднократни такси. Такава прозрачна, достъпна информация ще Ви помогне да вземете информирано решение, което е в съответствие с Вашите финансови цели и възможности.

Кредитният калкулатор на Банка ДСК улеснява по-персонализираното изживяване при планирането на мечтаното жилище. Чрез коригиране на променливите като сума и срок на заема, може незабавно да видите как тези промени се отразяват на Вашата месечна вноска и лихва.

Предлаганите от Банка ДСК удължени срокове, в съчетание с размера на кредита, подчертават ангажимента на банката да предоставя гъвкави и достъпни финансови решения. Тази гъвкавост е особено полезна в една променлива икономическа среда, в която финансовото състояние на кредитополучателите и по-широкият жилищен пазар могат да се променят. Кредитният калкулатор е полезен инструмент в този контекст, позволявайки дългосрочно планиране и адаптиране към финансовата реалност.

Кредитният калкулатор не е само полезен инструмент, той предлага път към постигането на един от най-значимите етапи в живота, за по-голяма увереност и яснота.

Специално разработеният сайт на банката предлага възможност и за виртуална консултация с експерт, в удобен формат за Вас - видео или телефонно обаждане. Без такса за оценка на имот, ако тя се извършва от оценител на Банка ДСК, както и за изготвяне и вписване на ипотека към Банка ДСК, са част от специалните условия валидни при онлайн заявка за консултация и подписан договор за ипотечен кредит