Flutter International - международната дивизия на един от свeтoвните лидepи в игpaлнaтa индycтpия - Fluttеr Enterntainment Plc, чиятo пaзapнa oцeнĸa, пo пocлeдни дaнни, възлизa нa 25 милиapдa eвpo, ce зaвъpнa в oбнoвeния cи oфиc в Coфия. Koмпaниятa yпpaвлявa eдни oт нaй-paзпoзнaвaeмитe бpaндoвe в ceĸтopa и оперира в над 20 страни. В България Flutter International присъства с брандовете РоkеrЅtаrѕ и Сауеtаnо.

Flutter International реновира в продължение на половин година българската си централа, като от началото на 2023 година тя отново отвори врати в сграда Goldline на столичния булевард "Цариградско шосе". От компанията посочват, че освежаването на офиса цели да подпомогне максималното преживяване за служителите от гледна точка на социални контакти и приобщаване, докато гъвкавата agile работна среда гарантира, че мястото подкрепя новия хибриден модел на работа в компанията.

Снимка 606662

Източник: Flutter International

След ремонта работното пространство вече предоставя 470 работни места за общо над 700-те служители на компанията, което го нарежда сред най-големите на една локация у нас.

"Обновената ни среда е с модерна и гъвкава концепция за ефикасност в работния процес и оптимизаране на ресурсите. Новите функционалности ще ни помогнат да работим по-ефективно чрез нашите хибридни начини на работа и ще позволят на Flutter International да демонстрира разнообразието в брандовете и културата на компанията. Всичко това отбелязва едно ново начало за нас на локалния пазар, докато постепенно разширяваме присъствието си в София", коментира по време на откриването Станимир Комитов, генерален мениджър на българския клон на гиганта.

По думите му новото офис пространство ще сближи екипите на двете основни марки на компанията у нас - PokerStars и Cayetano. Доскоро компанията оперираше на две локации в София, но след обединението всички екипи на компанията ще могат да работят от едно място.

Станимир Комитов, генерален мениджър на Flutter International за България

Източник: Flutter International

Станимир Комитов, генерален мениджър на Flutter International за България

Нов офис, нова академия

Рестартирането на софийския офис на Flutter International идва и с една нова обучителна програма за едни от най-търсените специалисти на пазара у нас, която да развива допълнително талантите на компанията. Плановете са от март месец да бъде даден старт на нова DevOps Академия, в която кандидатите ще имат възможността да преминат през 12-седмичен безплатен курс на обучение, ръководен от вътрешни експерти в обновения офис на компанията - стъпка, която ще предостави на следващото поколение IT таланти ключови умения, докато развиват своята кариера в индустрията.

Снимка 606664

Източник: Flutter International

Ако имате интерес към първия прием на курсисти, можете да научите повече тук. Ако пък искате директно да кандидатствате за работа във Flutter International, можете да го сторите на този адрес.