Да заделяш пари за "черни дни" днес не е достатъчно. Депозитът в банката не е достатъчен, за да можем да кажем, че се грижим за спестяванията си. Какви са алтернативите? Какво искате да знаете за тях? Какво ви притеснява?

Отговорите на вашите въпроси ще търсим в дискусията "Спестяване, инвестиции и възможности", която ще се проведе в рамките на форума Money.bg Лични Финанси на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Вижте пълната програма на събитието "Money.bg Лични Финанси"

Разнообразни дискусии и презентации ви очакват на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Ще търсим мнението на утвърдени експерти:

Наталия Петрова e изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД и председател на Управителния съвет на Българската асоциация на управляващите дружества. Тя има 19 години опит в инвестиционните консултации и управлението на активи на капиталовите пазари, като е заемала ръководни позиции в управляващи дружества на българския пазар. Тя e лицензиран инвестиционен консултант и брокер ат Комисията за финансов надзор, притежава сертификат ат Министерството на финансите за търговия c държавни ценни книжа.

Наталия Петрова има над 15 години опит като преподавател по дисциплините "Фондови пазари", "Корпоративни финанси" в УНСС. Ат 2018 г. преподава по дисциплината "Управление на портфейли" към Висшето училище по застраховане и финанси (BУЗФ). Притежава докторска степен по "Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка".

Регистрирайте се за участие в Money.bg Лични Финанси ТУК!

Д-р Николай Лазаров, EMBA, има повече от 20 години професионален опит във финансовия сектор на различни мениджърски позиции във водещи търговски банки в България. Квалифициран в бизнес планирането, продажбите, бизнес развитието и финансите. С опит и интереси в изграждането на бизнес екосистеми и B2B партньорства, дигитализация и AI /Изкуствен интелект/ в съвременното банкиране, той е част от екипа на Пощенска банка от 2015 г., отговаря за развитието и бизнес резултатите на различни сегменти и всички търговски дейности за физически лица.

Николай Лазаров притежава докторска степен по финанси, застраховане и осигуряване, и две магистърски степени по бизнес администрация и международен бизнес, има академичен опит и интереси в личните финанси и иновациите в банкирането.

Владислав Русев е главен изпълнителен директор на Пенсионно осигурително дружество Алианц България и член на Управителния съвет на Българската асоциацията на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО). Завършил е магистърска степен в Университет за национално и световно стопанство в София, специалност "Социално и застрахователно дело". От 1995 г. е в ПОД Алианц България, като преминава през различни позиции - от специалист до заместник изпълнителен директор и прокурист.

От 2018 г. е избран за заместник-председател на УС и главен изпълнителен директор на ПОД Алианц България. Специализирал е в USAID Мениджмънт пенсионни фондове, в A.G. Edwards - САЩ и др.

Можете да задавате своите въпроси към участниците в дискусията тук: