По случай на 50 годишнината на филма "Кръстникът", собствениците на имението, в което се снимат едни от най-популярните сцени от филма, го пуснаха в Airbnb, за може да бъде наемано от феновете за месец август.

"Построен през 1930 г., нашият очарователен дом от 580 квадратни метра е претърпял реновации и е напълно модернизиран, като същевременно все още е разпознаваем от екстериора, познат от филма "Кръстникът" от 1972 г.", се казва в рекламата.

Къщата е на разположение за до 5 гости и трябва да се наета за целия месец август. Като се имат предвид всички удобства, които има, това наистина е изгодно и то само за 50 долара на вечер.

Имението е семейният дом на домакините, така че те молят гостите да спазват правилата и да не водят външни посетители по време на престоя си. Най-важното е, че те изискват стриктно спазване на местните указания за Covid-19.

Имението предлага 5 спални, една с двойно легло king size, 3 с queen size легла и последната, може би да се ползва от малчугани - с 2 единични легла. Всяка спалня разполага със собствен санитарен възел плюс допълнителна за общо ползване.

В сутерена има игрална зала, зареден бар и фитнес зала. Градината е също толкова примамваща, с басейн със солена вода, външна камина и дори пещ за пица за тези, които искат да усъвършенстват приготвянето на пица по време на ваканцията си.

Другите удобства включват зарядно за електрически превозни средства, напълно оборудвана кухня, Wi-Fi и климатик.

Наемът включва също планирани дейности за почистване на къщата веднъж седмично и дори озеленители на място веднъж седмично за поддържане на имота.