Хората без ваксини за коронавирус продължават да губят права. Последният пример идва от Тампа, Флорида, където билет за концерт през лятото струва 18 долара за ваксинирани и 999 долара за неваксинирани, предаде Zero Hedge.

"За да отговаряте на условията за отстъпката, ще трябва да носите издаден от правителството документ за самоличност със снимка и вашата ваксинационна карта, в която са вписани две дози на ваксините на Pfizer или Moderna или една доза Johnson & Johnson. Те трябва да са поставени на или преди 12 юни 2021г.", написа Пол Уилямс от Leadfoot Promotions на уебсайта си, където могат да се закупят билети за музикалното събитие."Ако не ви е грижа за отстъпката, билетите се предлагат на фиксирана цена от 999,99 долара."

В шоуто, което по програма ще се проведе в края на юни, ще участват групите Teenage Bottlerocket, MakeWar и Rutterkin.

"Всички сме ваксинирани. Насърчаваме всички да се ваксинират, за да можем да ви видим в мошпита", каза Рей Карлайл, певецът от Teenage Bottlerocket, пред медия от Флорида.

"Е, какво ще кажете за хората, които са се възстановили от вируса, развили са антитела и са се отказали от ваксините?", питат реторично от Zero Hedge. "Те също са изключени от промоцията, въпреки ново проучване от Университета в Мелбърн, Австралия, предоставя доказателства, че имунитетът ще бъде изключително дълготраен."