Пазаруване онлайн с редовна безплатна доставка - това предлага новата клиентска програма на Shop.gladen.bg, която вече е достъпна за потребителите в София.

Чрез нея всеки клиент, който поръча стоки от онлайн супермаркета, ще получи ваучер за безплатна доставка за следващо пазаруване. Кодът в него ще бъде валиден 7 дни, което гарантира на клиентите лесен и удобен седмичен пазар, само чрез няколко клика в интернет.

Програмата продължава до 15 май 2021 година и така с 1 поръчка днес, получавате възможност за още 7 поредни седмици пазаруване с безплатна доставка, независимо от стойността на поръчката. И най-хубавото - продуктите могат да бъдат доставени на адреса още същия ден или най-късно на следващия.

Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg доставя поръчки в избрани от клиента часове

Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg доставя поръчки в избрани от клиента часове

Часовите слотове, в които всеки може да заяви кога иска да приеме пратката си, са с продължителност от 90 минути и могат да се изберат до три дни напред

Shop.gladen.bg разполага с над 15 000 артикула, които осигуряват разнообразен избор за всеки вкус, така че да не остане неизползван седмичен ваучер. В онлайн магазина може да намерите всичко - от пресни плодове и зеленчуци, през месо от собствената транжорна, до високо качество козметика.

Ако все пак нямате възможност да поръчате в дадена седмица, спокойно можете да предоставите безплатната доставка на приятел. Защото какво по-хубаво от това да пазаруваш без да губиш време в път до магазина.