В днешно време да имаш ясен план за своето бъдеще и да умееш да планираш финансите си в дългосрочен етап е важно, но и необходимо. Решенията днес ти дават свобода утре. Пощенска банка и ПОК "Доверие", която е част от "Виена Иншурънс Груп" - един от водещите международни застрахователи, обявиха своето стратегическо партньорство, в резултат на което всички клиенти и служители на двете компании ще имат достъп до най-иновативните банкови и пенсионно-осигурителни продукти на пазара.

Сега получаваш още повече предимства

Благодарение на партньорството, ако си клиент на банката ще можеш бързо, лесно и удобно да сключиш своя първи договор за допълнително пенсионно осигуряване или да прехвърлиш натрупаните средства от друг универсален и/или професионален фонд към такъв, управляван от ПОК "Доверие". Имаш предоставена и възможност за включване в доброволен пенсионен фонд с лични вноски, който ще ти осигури допълнителни доходи след пенсиониране. Клиентите на банката могат да се възползват от предлаганите нови услуги във всеки офис от развитата ѝ клонова мрежа в цялата страна, като процесът е изцяло дигитализиран.

Служителите и клиентите на ПОК "Доверие" ще получат и специални индивидуални предложения за най-иновативните продукти на Банката, сред които потребителски кредити, застраховки и кредитни карти. А всички онези, на които им предстои да се пенсионират, ще получат изгодни условия за бързо, лесно и удобно ежедневно банкиране.

Дигитализиран процес на обслужване

Като клиент на ПОК "Доверие" имаш възможност да се възползваш от широка гама от дигитални услуги, а чрез електронния портал "Моето Доверие", имаш защитен и сигурен достъп до информация за своята индивидуална партида. Наред с това, високоспециализираните експерти на ПОК "Доверие" са на твое разположение да отговорят на всички въпроси, свързани с пенсионното осигуряване.

Управлявай разумно и ефективно твоите средства

Можеш да следиш изцяло твоите текущи постъпления и реализирания си доход спрямо направените инвестиции изцяло на сайта на компанията. Във всеки пенсионен фонд, управляван от ПОК "Доверие", имаш възможност да се възползваш от по-ниски по размер такси от всяка вноска при определени условия.

Със сътрудничеството с ПОК "Доверие" Пощенска банка затвърждава позицията си на доверен партньор на своите клиентите във всеки етап от живота им. Повече информация относно стратегическото сътрудничество между двете водещи финансови институции на българския пазар и предлаганите финансови решения можеш да намериш в широката клонова мрежа на банката в страната, в центъра за обслужване на клиенти на номер *7224, както и на www.postbank.bg.