Всеки би искал да спечели (някакви) пари от лотарията - и колкото повече, толкова по-добре. Но пък знаем и известния израз, който употребяваме когато нещо може да се случи изключително рядко - "колкото голяма печалба от лотарията". Обаче в САЩ напоследък две жени имаха изключителен късмет, поне във финансово отношение. Ето как се е случило това.

В САЩ 70-годишна жена, спечелила 100 хиляди долара от лотарията, решила да отпразнува късмета си, като си купи нови билети - и така тя забогатяла с още 300 хиляди долара. Това съобщава Insider, описвайки случая за небивалия късмет на американката, и то само в рамките на един ден.

Американката, пожелала анонимност, си купила билет от т.нар. мигновена лотария от една бензиностанция, изтрила защитния слой и разбрала, че е спечелила. "Най-добрата ми приятелка беше първият човек, на когото казах за печалбата от 100 000 долара, и тя дойде с мен до централата на лотарийната компания, за да си получа парите от печалбата", разказва жената.

На връщане късметлийката решава да отпразнува печалбата си, като купи още три билета от бензиностанция (не се уточнява дали е от същата или друга бензиностанция).

Жената едва повярвала на очите си, когато след като изтрила защитния слой на един от билетите разбрала, че отново е спечелила - още 300 хиляди долара. Така късметлииката и приятелката й отново се отправили към централата на лотарийната компания, за получаване на още 300 000, към първите 100 000, в рамките на същия ден.

"Двойната" късметлийка споделила, че планира да задели спечелените от лотарията пари за пенсия.

Брус Уилис приключва актьорската си кариера. Това са 9-те най-касови негови филми

Брус Уилис приключва актьорската си кариера. Това са 9-те най-касови негови филми

С най-големи приходи изпъкват "Шесто чувство" и "Армагедон"

Жителка на американския щат Северна Каролина спечели два пъти джакпота от лотарията за две години и получи доста големи печалби. Това съобщава информационната агенция UPI.

И така, Барбара Галат решила да играе на лотария и купила лотариен билет от бензиностанция в Роли. След тегленето на числата от лотарията, се оказва че билетът на жената е със съвпадащи 5 числа, и така американката е ударила джакпот в размер на 368 500 долара. Жената отишла в централата на лотарията, за да получи "голямата награда".

А в лотарийната компания установили, че въпросната жена вече е идвала при тях, и то неотдавна - през 2021 г., за да си получи друга крупна печалба. Тогава тя е била спечелила от лотарията сума в размер на 824 100 долара. Което означава, че тази "двойна" късметлийка - в рамките на по-малко от две години - печели 2 крупни суми от лотарията, на обща стойност близо 1,2 милиона долара.

Сериали за света на свръхбогатите, които си заслужава да гледате

Сериали за света на свръхбогатите, които си заслужава да гледате

Сюжетът на "Милиарди" се основава на конфронтацията между борсов гений и щатски прокурор