До 4 пъти по-малко ще струват номерата 0800 и 0700 за бизнес клиентите на БТК по време на Пловдивския панаир. Уеб-камера с всеки нов пакет БТК ADSL и безжичен дект телефон за всеки потребител, който открие нова телефонна линия или заяви абонаментен план от телекома са само част от предложенията на компанията на тазгодишното есенно издание на панаира.

139 лв. вместо досегашните 600 ще струват 0800 и 0700 номерата „по избор на клиента", ако бъдат заявени на щанда на БТК в дните на панаира. Също толкова ще струват и „обикновените" 0800 и 0700 номера по време на изложението. Досега клиентите заплащаха за това 360 лв.

0800 и 0700 са част от услугите на интелигентната платформа на БТК. Чрез тях потребителите могат да имат единен номер, който да бъде набиран от всяка точка в България и да бъде насочват към един или няколко офиса на бизнес клиентите на телекома.

Фирмите могат да запазят избрания от тях номер, независимо къде в България решат да преместят своя офис. При услугата „Зелен телефон 0800" обажданията са безплатни за крайния потребител, а фирмата - собственик на номера 0800 заплаща цената на разговора.

При 0700 пък клиентите заплащат цената на градски разговор, независимо от това откъде се обаждат, а фирмата - собственик на номера покрива останалата част от разхода. 0800 и 0700 са и единствените услуги, за които БТК предоставя безплатна подробна статистика на входящите разговори, което фирмата - собственик на номера може да използва като ефективен маркетингов инструмент за анализи.

Домашните потребители, които открият нов телефонен пост по време на изложението с абонаментни планове „У Дома" или Стандартен ще получат безжичен телефон General Electric при едногодишен договор.