Настаняването на база "аll inclusive" е сред най-предпочитаните туристически продукти - особено в държави като Турция. Въпреки това корекциите на системата са на дневен ред, поради нарастващите разходи.

Каан Кавалоглу, президент на Средиземноморската асоциация на хотелиерите и операторите на туризъм, цитиран от Тurizmgazetesi, заяви: "Нов модел може да създаде ценово предимство. Това може да бъде моделът "плащаш, докато използваш", който да бъде интегриран в системата ол инклузив. "Тези, които искат да използват модела, могат да изменят системите, по които работят. Освен това така туристите ще могат да се възползват от услуга ол инклузив "all inclusive".

Най-добрият хотел в света за 2023 година

Най-добрият хотел в света за 2023 година

Къде се намира и с какво е най-добър?

Главният изпълнителен директор на Nirvana Hotels Корхан Алшан също заяви в изявлението си пред Салим Узун от Akdeniz Hürriyet по темата, че необходимостта от препланиране на системата ол инклузив се става все по-наожителна с увеличаването на разходите и променящите се очаквания на клиентите: "Всичко, включено в системата няма да изчезне. Турция я прилага много добре, но трябва да разнообразим съдържанието на тази система. Защото потребителят започва да се пита защо плаща за продукти, които не е потребил. Ние казахме, "Защо турист, който не пие алкохол по време на почивката си, плаща за това?" "Обмисляме въпроса. Планираме да предложим на потребителите модел, при който те могат да избират продуктите, които ще използват", казва още той.

Телефонната палата в София става хотел

Телефонната палата в София става хотел

Главният архитект на София Здравко Здравков е издал виза за проектиране за преустройството на сградата