Водеща за индустрията технология и 18-каратово злато си дават среща в новия смарт часовник на Huawei - Watch Ultimate Design. Той беше представен официално неотдавна в Барселона, а съвсем скоро ще може да бъде поръчан и закупен у нас.

Детайли: Huawei Watch Ultimate получи наградата EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch, а Design версията надгражда външния вид с 18К златна сплав, в която съдържанието на злато е 75%. Рамката се състои от 6 ръчно инкрустирани секции. За други елементи се използват лазерно гравиране и вакуумно-йонно покритие.

Huawei Watch Ultimate Design идва с ексклузивен циферблат - златна карта на света с модул, който визуализира в реално време сърдечния ритъм.

Huawei Watch Ultimate: Най-амбициозният смарт часовник днес

Huawei Watch Ultimate: Най-амбициозният смарт часовник днес

Той ще е съвсем на място както на официална вечеря, така и на 100 метра под водата

Още нещо: Технологично, смарт часовникът предлага разнообразни функции, свързани със здравето и физическата активност. Сензорът TruSeenTM 5.0+ дава информация за различни параметри от сърдечно-съдовото здраве до сатурацията.

Висока точност на сателитно позициониране и 24 различни активности в спортен и експедиционен режим ще са в помощ на потребителите - също както и издръжливостта на 100-метрови гмуркания, доказана със стандартните тестове EN13319 за водолазно оборудване.

Батерията има до 2 седмици автономия между зарежданията, часовникът е съвместим с Android и iOS и може да се персонализира с над 25 000 циферблата от официалния магазин Huawei Watch Face.

Какво следва: От Huawei отбелязват, че България е една от малкото държави, в Европа, в които Huawei Watch Ultimate Design ще може да бъде заявен и закупен от 18 октомври.