"Максима България", която е собственик на веригата за търговия на бързооборотни стоки T MARKET има нов ръководител на отдела за електронна търговия. На поста е назначен Павел Петков, който ще отговаря за цялостното позициониране и развитие на онлайн магазина на компанията, става ясно от официално съобщение.

Павел Петков има 11-годишен опит в сферата на онлайн продажбите в лотарийния сектор. Завършил е магистратура в специалността "Прогнозиране и планиране на икономическите системи" в УНСС. Преминал е успешно редица курсове в страната и чужбина, свързани с онлайн търговията.

T MARKET пусна своята онлайн платформа през изминалата пролет. Онлайн магазинът оперира на територията на София, Пловдив и Асеновград, но предстои да навлезе и в други градове. 

"Радвам се, че "Максима България" ми дава възможност да споделя своя опит и вложа цялото си знание в развитието на T MARKET Online. Вярвам, че пазаруването онлайн е бъдещето в бизнеса. Винаги е предизвикателство да бъдеш крачка напред в мислите и желанията на клиента", споделя Павел Петков.

В професионалния си път, Петков преминава през менажиране на собствен бизнес в търговията на дребно, а след това 6 години трупа опит в търговията на едро във фирма "Стамбули". Преди да се присъедини към Максима България, работи в сферата на производството и дистрибуцията на напитки.