Google актуализира своята услуга Google Flights с повече информация, която може да ви помогне да спестите пари, като резервирате пътуване през определени периоди от време, предава CNBC. Как да намерите най-евтиното време за полет с Google Flights? Можете да го направите бързо и лесно сами чрез мобилния си телефон.

Кратки инструкции

Въведете къде искате да отидете и датите на заминаване, след което натиснете "Готово". В горната част, преди списъка с излитащи полети, Google ще ви каже дали цените са обичайни или не. Докоснете стрелката надолу, за да научите повече, например кога е най-подходящото време за резервация.

"Тези данни могат да ви кажат, че най-евтиното време за резервация на подобни пътувания обикновено е два месеца преди заминаването, а вие в момента се намирате в тази благоприятна точка. Или пък може да научите, че цените обикновено са паднали на датите, по-близки до пътуването, така че можете да изчакате, преди да резервирате", пише в изявление на Google.

Какви смятате, че са заплатите в Google?

Какви смятате, че са заплатите в Google?

Изтекли данни разкриха годишните възнаграждения на служителите на технологичния гигант за 2022 г.

В допълнение към подобрените оценки на цените, Google Flights ви позволява да включите проследяване на цените за конкретни маршрути, включително за полети в определени дни, както и опция "всякакви дати", ако графикът ви е гъвкав.

Показва ли Google Flights разпродадени полети?

Някои полети може да не се покажат, когато полетите са разпродадени, не са налични или превозвачът все още не е добавен в Google Flights.