Банка Виктория ЕАД има вече съвет на директорите, става ясно от протокола на заседание на едноличния собственик на трезора, Корпоративна търговска банка АД(6C9). В първият съвет на директорите влизат Красимир Георгиев Жилов, Божидар Иванов Аршинков, Стефка Тинкова Загорова, Бойка Маркова Василева и Евгения Димитрова Стоянова. Манатът им ще бъде за нри години, последващият СД ще бъде с мандат 5 г.

Било е решено отмяна на някои от решенията, които КТБ е взела на 12.06.2104г. и чието изпълнение е спряно от Българска народна банка. Сред тях са освобождаването на всеки един от членовете на Надзорния съвет г-н Венсан Жюлита, г-н Жерар Маршан, г-н Лоран Фромажо и г-н Франсоа Алфред Мари Пиншон от заеманата длъжност като член на Надзорния съвет на Търговска банка "Виктория" ЕАД.

Другото отменено решение е избирането на специализирано одиторско предприятие, което да провери и завери годишните финансови отчети на Търговска банка "Виктория" ЕАД за 2014г., както и надзорните отчети, определени от БНБ. Избра специализираното одиторско предприятие "Ърнст и Янг" ООД, което да провери и завери годишните финансови отчети на Търговска банка "Виктория" ЕАД за 2014г., както и надзорните отчети, определени от БНБ.

Други решения приети от КТБ, по отношение на Банка Виктория ЕАД са промени във формата на управление, в едностепенна и съответните промени в устава на банката.