Международана компания Modis, която е специализирана в разработването и предоставянето на услуги за ИТ сектора, предстои официално да открие втория си офис в България. Той се намира в Пловдив, като плановете на дружеството са екипът там да достигне 200 души.

Преди малко повече от година от Modis обявих, че ще отворят втора локация на българския пазар в Града под тепетата. Към момента там вече работят 70 служители с английски, френски и немски език.

У нас служителите на компанията са повече от 1400 души, като от дружеството планират техният брой да се увеличи през следващата година. Основният офис на компанията се намира в София.

Modis отваря втори български офис в Пловдив

Международна ИТ компания отваря втори български офис в Пловдив

До средата на 2019-а компанията иска да наеме 400 души

Към момента Modis предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и аутсорсинг на бизнес процеси на водещи компании от цял свят.

Компанията навлиза на българския пазар още пред 2005 година под името Ajilon Bulgaria. По-късно дружеството е преименувано на Adecco. От 2017 година Modis оперира като отделно дружество, специализирано в предоставянето на ИТ услуги по управление и поддръжка, но остава част от Adecco Group.

В международен план компанията оперира на пазари в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Modis предоставя услуги и решения за различни индустрии - от автомобилния сектор, през роботика и електроника, до финансови услуги.