Най-новият и най-лекият представител на серията смарт часовници WATCH GT 3 на Huawei, а именно Huawei Watch GT 3 SE вече е на българския пазар, обявиха от компанията. Часовникът е с изключително леко тяло, а таргет са му активните градски хора, спортните ентусиасти и всички, които обръщат специално внимание на своите здравни параметри и здравословен начин на живот.

Huawei Watch GT 3 SE може да се намери в търговската мрежа на А1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 379 лева.

Характеристиките

Режимът на часовника не се поддържа от iOS, той отговаря на изизскванията на стандарта ISO 22810:2010 за 5ATM водоустойчивост (водоустойчивост до 50 м), и може да се използва за водни спортове в плитки води като такива в плувни басейни и крайбрежно гмуркане.

Снимка 595041

Източник: Huawei

Не е подходящ за горещи душове, спа центрове, сауни и парни бани, скуба гмуркане, дълбоко гмуркане, гмуркане от платформа, водни струи в високо налягане и други водни активности с високо налягане, температура, влажност, или бързи водни течения.

Продуктът не е медицински уред, измерените данни и резултати са само за референция, да не се използват като основа за диагностика и лечение.

Комбинирайки съвременен дизайн и функционалност, Huawei Watch GT 3 SE е създаден в отговор на това, което потребителите споделят като пречки пред по-високата им физическа активност и нейното проследяване с помощта на съвременните технологии.

Фотографско изживяване: започнаха продажбите на Huawei Mate 50 Pro - ето къде и на каква цена

Фотографско изживяване: започнаха продажбите на Huawei Mate 50 Pro - ето къде и на каква цена

Смартфонът върви и в комплект с Huawei Watch GT 3 Active

Той е изключително лек и удобен за носене във всякакви ситуации, включително спортове на открито, батерията му издържа до 2 седмици, а самото му зареждане е изключително бързо.

Същевременно е съвместим и с Android, и с iOS смартфони, и позволява на потребителите да споделят резултатите си от приложението Huawei Health със Strava - популярното приложение и социална мрежа за спортни постижения.

Часовникъте разработен с мисъл за спортните ентусиасти и неговите дизайн и функционалност са насочени да помагат на потребителите да изследват света, екипирани с леко и мощно устройство.

Външният му вид е изцяло променен, с акцент върху 1.43-инчов цветен Amoled дисплей с висока резолюция 466 x 466 с пикселна гъстота 326 PPI. За защитата му е използван Corning Gorilla Glass, а цялостната устойчивост на износване е още по-висока с подсилени полимерни влакна.

Часовникът тежи само 35.6 грама (без каишката), а тялото му е дебело само 11мм. Моделът се предлага в два цвята - Graphite Black и Wilderness Green, с множество циферблати, с които да го персонализирате.

Huawei Watch GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане, и дори алгоритъма TruSport, разработен от Huawei, който предлага спортни инсайти, базирани на натрупаните данни от тренировките ви.

Снимка 595042

Източник: Huawei

Здравен асистент

Часовникът предлага прецизно следене на общите здравни параметри на потребителя чрез технологии за следене на здравето, като така представя цялостна здравна картина на сърдечния ритъм, качеството на съня, SpO2 (кислородно насищане на кръвта) и нивата на стрес.

Обновената технология Huawei TruSeen 5.0+ се справя по-добре с шума при движение и допълнително подобрява точноста на измерването на пулса по време на тренировки.

Най-общо казано, часовникът поддръжа телефонни обаждания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и много други.

Huawei може окончателно да напусне Русия

Huawei може окончателно да напусне Русия

Компанията напълно спря директните доставки на смартфони и други устройства за Русия