Британският финтех Revolut ще предоставя безплатен достъп до летищните салони в случаите, в които полетът на потребителите закъснява с повече от 60 минути. Новата услуга е в партньорство с Collinson, глобален лидер в програмите за лоялност, и е в сила за потребителите на Revolut Premium и Metal.

В списъка са включени над 1 000 салона на повече от 500 летища в над 100 страни. Потребителите ще могат да се възползват от безплатен достъп без значение какъв билет са закупили. Достъпът до салоните безплатни закуски и освежителни напитки, безплатен достъп до Wi-Fi, различни вестници и списания, както и използване на конферентни и бизнес съоръжения, ако има такива.

Premium потребителите също могат да използват плана си, за да поканят свой придружител с тях, докато Metal картодържателите могат да поканят до трима гости.

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на Revolut Premium и Metal трябва да влязат в приложението и да регистрират данните на полета, който ги очаква. Ако регистрираният полет се забави с повече от 60 минути, потребителите незабавно ще получат безплатен летищен пропуск за дадения салон в Revolut приложението.

Потребителите на Revolut в България похарчили 24 млн. лв. през декември

Потребителите на Revolut в България похарчили 24 млн. лв. през декември

Българите похарчили повече от потребителите на услугата в Гърция, Холандия, Белгия, Дания и Словакия