TBI Bank е избрала Tribal Worldwide Sofia (доскоро Tribal DDB) за криейтив агенция, която да обслужва нуждите ѝ в България и Румъния, съобщиха от банката. Заедно с това започва и визуална промяна на TBI Bank, казва Кристина Щерева, маркетинг директор.

От съобщението се разбира, че банката ще заложи като основа на комуникационната си стратегия "прекия път". "За нас той означава бързо, опростено и приобщаващо и идеално обобщава всичко, в което вярваме и начина, по-който се стремим да обслужваме нашите клиенти", посочва Щерева. "Новата стратегия ще разкаже затова как продуктите и услугите на TBI Bank помагат на клиентите да планират и сбъдват мечтите си без да отлагат", се казва още в прессъобщението.

"Ние в TBI Bank сме развълнувани да работим с агенция от ранга на Tribal", посочва още Щерева. "Нещото, което ни направи най-силно впечатление и ни убеди да си партнираме, е амбицията на екипа на TBI Bank. Ние напълно я споделяме и дълбоко вярваме, че е само въпрос на време преди нашата обща страст да ни помогне да правим чудеса заедно", казва Йордан Жечев, изпълнителен директор на Tribal Worldwide Sofia.