TBI Bank има нов ръководител на отдел "Корпоративни комуникации". Мария Желязова се присъединява към компанията от Coca-Cola HBC, където е била отговорна за комуникациите на Business Services Organization - най-младото и бързоразвиващо се звено.

На предишната си позиция тя е развивала вътрешната и външната комуникация, съдействала е за изграждането на работодателската марка и за създаване на предпоставките за положителна промяна в компанията и ангажираността на служителите. Преди това тя е била част от PR и CSR екипа на Societe Generale Expressbank. Тя е част и от екипа на Един процент промяна - сдружение, чиито инициативи са насочени към хора, които са готови да дават и да предизвикват дълготрайна и осезаема промяна в обществото всеки месец, посочват от TBI Bank.

На новата си позиция Желязова ще отговаря за отдел "Корпоративни комуникации" и ще управлява развитието на бранда на двата основни пазара - България и Румъния. Тя също така ще се съсредоточи силно върху изграждането на международната репутация на TBI Bank.

"Щастлива съм да се присъединя към семейството на TBI Bank и екипа, който е ангажиран да обслужва нашите аудитории и колеги на най-високо ниво, казва Мария. За нас идват вълнуващи времена. През годината ще се лансират все повече и повече нови продукти и услуги и заедно с екипа нямаме търпение да разкажем на света за тях", казва самата тя.