На 5-и юни от 10:30 ч. ще се проведе нов епизод от поредицата безплатни уебинари tbi talks на тема "Как да развием печеливша е-търговия за малък и среден бизнес през 2024 г.". Онлайн събитието се организира от tbi bank за пръв път съвместно с eCommerce Academy, водещата общност от електронни търговци в България, както и с подкрепата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

В предстоящото издание ще се включат познати лица от света на електронна търговия в България като: Никола Илчев, предприемач и основател на eCommerce Academy, Георги Костов, съосновател и CEO на GombaShop, Христо Колев, ръководител "Е-търговия" за България в tbi bank, Добромир Милчев, управител на SoundMart.bg и Борислав Колибаров, съосновател на MarmaLAB.

Снимка 665973

Източник: tbi

Събитието ще продължи един час, а участието в дискусията изисква само предварителна регистрация ТУК>>>

Темите на събитието включват:

  • На практика: 7 стъпки за създаване на успешен онлайн магазин
  • Реален казус: Как да започнем, развием и утвърдим онлайн магазина си (SoundMart)
  • Дискусия: Тенденции в е-търговията през 2024: по-достъпно пазаруване онлайн - Христо Колев, Никола Илчев, Георги Костов и Борислав Колибаров.

За tbi talks

tbi talks e поредица от безплатни уебинари, които се провеждат на трите основни пазара на tbi bank - България, Румъния и Гърция. Краткият дискусионен формат дава възможност на всеки заинтересован търговец да научи нови практични начини за преодоляване на разнообразни предизвикателства и стимулиране на бизнес растеж, черпейки знания и опит от доказани в областта си гост-лектори. Досегашните 11 епизода на онлайн събитието събраха над 4000 зрители и записаха над 12 000 гледания на събитията на живо и на запис.