Позитивите от дигитални инструменти стават все по-осезаеми. В бизнес средата, която се развива с невиждани до момента темпове, е важно да бъдат предоставяни решения, които да улесняват ежедневни дейности. Технологиите и популяризирането на повишаващи ефективността и едновременно с това щадящи природата продукти са фокус на компанията Идънред България от цели две десетилетия.

Снимка 657296

Източник: "Идънред България"

Доказвайки в годините своя отговорен бизнес модел, компанията бива подкрепена от технологичния лидер Mastercard® за създаването на дигитални ваучери за храна, които се използват от хиляди работодатели като социални придобивки за техните служители в различни сфери на дейност. Възможността за разплащане в хиляди обекти в цялата страна и гъвкавостта в начина на използване посредством платформата Edenred+ са есенцията на технологичното развитие с фокус отговорност и устойчивост.

Дана Синтежудеан - Директор направление „Придобивки и ангажираност на служителите за Европа, Близкия изток и Латинска Америка в "Идънред“

Източник: "Идънред България"

Дана Синтежудеан - Директор направление „Придобивки и ангажираност на служителите за Европа, Близкия изток и Латинска Америка в "Идънред“

Edenred+ е платформа за управление на дигитални социални придобивки, сред които ваучери за храна. Платформата дава възможност за лесно управление и интеграция на виртуална и физическа карта, проследяване на баланса в реално време, както и лесно заявяване на ваучери от работодатели за служители изцяло онлайн.

Въвеждането на дигитални ваучери подчертава погледа в бъдещето и предлага множество предимства както на българските работодатели, така и на техните служители. Отговорността към околната среда и ESG инициативи като дигитални ваучери за храна са инструмент, който директно подобрява начина на живот и едновременно с това подпомага мисията за грижа за планетата. Липсата на хартиен носител и интеграция на пластмаса и цялостното дигитализиране на ваучерите е метод, който обуславя визията на компанията и вдъхновява служителите в градивна посока.

"Дигиталните ни ваучери, създадени в партньорство с Mastercard, са свидетелство за нашата отдаденост към иновациите и устойчивостта. Те са модерното технологично решение за преминаването от хартия към дигитална система, което предоставя по-голямо удобство на потребителите. Гледайки към бъдещето, ние сме развълнувани да продължим да водим дигиталната трансформация и екологичната отговорност в сектора на допълнителните придобивки за служители." Това сподели Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България.

Hиĸoлaй Πaвлoв - Зaмecтниĸ-миниcтъp нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa

Източник: "Идънред България"

Hиĸoлaй Πaвлoв - Зaмecтниĸ-миниcтъp нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa

Устойчивите решения за бизнеса не са единствено иновация, а необходимост, която развива позитивното възприятие от страна на публиката спрямо компаниите, повишава отдадеността на служителите и предоставя лесен и безпроблемен метод за разплащане.

Снимка 657295

Източник: "Идънред България"

Дигитализирането на разплащателни методи и включването на различни технологии в ежедневните дейности, извън създаването на удобство, спомагат и за намаляване на риска от злоупотреби, тъй като предлагат по-сигурен метод за следене и разполагане с разплащателните средства.

Цифровите ваучери могат да бъдат проектирани така, че да спазват по-лесно съответните закони и разпоредби, включително тези, свързани с данъчното облагане, разпределението на ползите и мерките за борба с измамите.

Гъвкавостта в начина на използване на дигиталните ваучери е есенцията на бизнес модела на Edenred, който осезаемо влияе върху въвеждането на повече иновации в сектора на социалните придобивки. Сектор, който през последните години се установява като непреходен при подбора на кадри и изграждането на обществено възприятие за компании от всякакъв калибър.