Румънският интернет търговец eMag продължава да разширява физическото си присъствие в България. На 18 ноември компания ще открие третия си шоурум у нас. Той ще е и първият извън София.

Новият обект ще се намира в пловдивския Mall Plovdiv. Той има общо 350 кв.м. търговска и складова площ и ще бъде отворен всеки ден. Клиентите ще могат да разгледат, избират и пазаруват от складова наличност от над 4 000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др. Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка.

eMAG стъпва и в Гърция

eMAG стъпва и в Гърция

Южната ни съседка ще е третият чуждестранен пазар, на който румънският лидер в е-търговията навлиза

Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. На място се предлагат и опции за потребителски кредити. Стойността на продуктите към крайния потребител е еднаква, независимо откъде се поръчва - от вкъщи, офиса, курорт или шоурума, с изключение на специални промоционални кампании.

"Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти от Пловдив и региона в третия ни шоурум в страната и първият извън София. Там те могат да се възползват пълноценно от предимствата при пазаруване от eMAG и да открият разнообразни продукти в различни категории. Компанията ни продължава да инвестира активно в своето присъствие в България и да разширява бизнеса си, който залага успеха си на първокласно потребителско преживяване, иновации и модерни технологии", казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG очаква продажби за €124 милиона за Черния петък

eMAG очаква продажби за €124 милиона за Черния петък

Онлайн търговецът на дребно е наел допълнително персонал от 600 души тази година