3 милионният абонат на Globul е регистриран в системата на оператора в 18.15 ч. на 21 ноември 2006 г. Това е Таня Григорова на 29 години, рентгенов лаборант от София.

Таня Григорова ще получи уникалния шанс да говори безплатно в мрежата на Globul и последен модел 3G мобилен телефон., който ще й гарантира високо качество и неповторим стил при използването на услугите на Globul, съобщиха от пресцентъра на компанията.

„Забележително е, че всяка една минута от създаването на компанията през 2001 г. до днес, към семейството на Globul се е присъединявал по един нов абонат. Доверието и лоялността на клиентите, които спечелихме през тези 5 години, са нашите най-голяма гордост и капитал. Те ни задължават и в бъдеще да продължим да изпреварваме нуждите на пазара и да предлагаме качествени услуги на най-добри цени. Днес, Globul остава избор №1 и за новите абонати на пазара и поддържа своя пазарен дял от около 39%.", сподели Танасис Кацирубас, Изпълнителен директор на Globul.

Най-динамично развиващият се мобилен оператор в България достигна своя 3 милионен абонат за изключително кратък период - само година и четири месеца след като броят на клиентите му достигна 2 милиона. Към края на септември 2006 г. абонатите на компанията наброяваха 2 881 499. Операторът отчете и рекордните 193 422 нови клиенти за третото тримесечие на 2006 г. като близо 47% от тях предпочетоха абонаментните програми на Globul.

Бързият ръст на броя на абонатите на компанията се дължи на сериозните инвестиции в повишаване качеството на предлаганите услуги и в разширяването на дистрибуторската мрежа на компанията.

Припомняме, че Globul отчете 51.76 млн.лв. печалба за деветмесечието.