Да пестиш докато пазаруваш е умно и полезно за семейния бюджет. А докато купуваш любимите си продукти, да допринасяш и за щастието на други семейства, е благородно. Дори и в моменти, в които не си даваш сметка, че го правиш.

Именно подкрепата на семейства в един от най-важните моменти в живота им е една от каузите, които BILLA България подкрепя с помощта на своите клиенти. Вече шест поредни години компанията работи в партньорство с фондацията "Искам бебе", за да помогне на двойки да сбъднат една съкровена мечта - да станат родители.

Само през 2020-та година дарената сума от компанията за подпомагане на каузата е 45 000 лева. Тя дава шанс на нови 11 двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си. В резултат от партньорството, 43 двойки са били подкрепени през първите пет години, а до момента са се родили 18 здрави бебета. Всичко това се е случило и благодарение на клиентите на търговската верига, които продължават да пазаруват качествени и изгодни продукти от магазините на веригата.

Снимка 530206

Източник: BILLA

Преди броени дни, BILLA България стартира нов период от кампанията със слоган "Благодарим ти, че пестиш", разкривайки социално-отговорното й измерение. Комуникацията е с фокус върху партньорството между търговската верига и организацията, а двигател на инициативата са ценностите на компанията да подкрепя значими каузи, което става възможно благодарение на разумните цени, възможността за спестяване на средства и доверието на потребителите към търговската верига.

Дарението за 2021-ва година от страна на BILLA България към Фондацията предстои да бъде обявено, но се планира чрез него ще бъдат подкрепени още 12 двойки, които се борят да изградят семейство. Това е и още един повод да обединим усилия като не само пазаруваме, за да зарадваме близките си, а да помогнем на двойки с репродуктивни проблеми.

Компанията напомня, че лесно можем да проследим колко точно спестяваме, докато пазаруват в магазините ѝ. На платформата spestivbilla.bg всеки клиент може да регистрира спестените пари от покупките си в BILLA Bulgaria през месеците, но също така и да участва в томбола за награди. Защото благодарение на всички нас се случват добрини.