По случай откриването на новия голф сезона Банка Пиреос създаде първата на пазара кредитна карта за голф в лимитиран тираж и специално предназначена за членове на голф клуб "Св. София" - ко-брандирана карта голф клуб "Света София" - Piraeus Visa Gold, съобщиха от трезора.

Тя е с лимити до 50 000 лева, преференциални условия от Банка Пиреос по жилищни кредити и лизинг на автомобили, както и възможност за ползване на услугите на личен банкер и специални отстъпки осигурени от голф клуб "Света София" - отстъпка от годишната такса за членство в клуба, отстъпка от пътните пакети за турнири, отстъпка в ресторанта на клуба, SPA центъра и в специализирания магазин за голф принадлежности.

Голф сезон 2008 ще стартира с двудневния турнир „Пиреос Феърплей" на 17 и 18 май на първокласното игрище "Света София". Това е най- големият турнир в календара на клуба,спонсориран от Банка Пиреос. В състезанието ще се включат най-добрите български голфъри, които ще играят 36 дупки, разделени в две дивизии.

В края на втория ден от турнира от всяка дивизия ще бъде излъчен по един победител, който ще получи голямата награда осигурена от Банка Пиреос - участие в голф турнир за аматьори и професионалисти на остров Родос, който ще се проведе през месец октомври.