Бързооборотните стоки се оказаха една от най-търсените категории по време на обявеното извънредно положение в страната, а доставките на хранителни и други продукти до дома се превърнаха в ключово предимство както за продавачи, така и за купувачи. Ето защо не е учудващо, че изцяло нов играч навлиза на този пазар именно в този момент.

Интернет платформата за поръчка на храна Gladen.bg в партньорство с хипермаркети HIT обяви, че пускат онлайн магазин - shop.gladen.bg. Той ще обслужва поръчки на територията на София и региона. В него ще се предлагат от свежи и пакетирани храни, био продукти във всички категории, качествена козметика и много други стоки не само от България, но и от целия свят.

Доставки ще пристигат в рамките на един ден

Доставките се извършват в рамките на един ден, в часовия диапазон между 09:00 и 21:30 часа, и са безплатни при поръчки над 100 лв. за района на София. Плащанията могат да бъдат направени предварително онлайн с банкова карта или в брой при получаване на поръчката.

От магазина посочват, че всички пратки с продукти се приготвят и комплектоват съобразно най-високите хигиенни изисквания, при стриктен контрол, и се дезинфекцират щателно преди да бъдат доставени до всеки един дом.

Видове стоки - от пиле и мляко до пелени и детска козметика

Асортиментът в онлайн магазина включва всички важни продукти за ежедневието на едно семейство. Могат да бъдат поръчани както свежи плодове и зеленчуци, месо и риба, млечни продукти, яйца, консерви и разнообразни продукти от всички хранителни категории, така и напитки, стоки, пособия и препарати за почистване на дома. Всички продукти се осигуряват от хипермаркетите HIT, които са известни с богатото си разнообразие на стоки от цял свят.

От онлайн супермаркета всеки може да поръча още и продукти за най-малките - бебешки храни и напити, пелени и влажни кърпи, както и детска козметика и препарати. Създадена е и специална категория за поръчка на био продукти, както и за друга важна част от много домакинства - домашните любимци.