Застрахователното дружество "Армеец" спечели първо място в категорията "Застрахователна компания" на единствената онлайн потребителска класация "Любимите марки".

То беше обявено за любимата марка на потребителите в независимата потребителска онлайн класация "Любимите марки". В тазгодишното 12-о издание на класацията ЗАД "Армеец" спечели първо място в категорията "Застрахователни компании".

За приза "Любима марка на потребителите" дружеството се състезаваше с най-големите компании в сектора, а отличието е поредното доказателство за професионалната и качествена работа на ЗАД "Армеец" през годините и оценката на потребителите към него.

В тазгодишното издание на класацията са гласували над 42 000 души, като в първия етап гласоподавателите са били над 7000, съобщават организаторите. Във втори броят на подадените гласове надвишава 20 000, а в третия финален етап те са почти 15 000.

Тази година за втори път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите - тези, които са допринесли с креативност, иновативна стратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите.