BILLA България отвори нов магазин в столицата. Той се намира в кв. "Модерно предградие". Стойността на инвестицията е близо 8 000 000 лв. В нея се включва  изграждането на обект с търговска площ от 960 кв.м, със съвременно оборудване и енергоефективни решения. Това съобщават от веригата.

С отварянето на обекта са разкрито близо 40 нови работни места. Новооткритият магазин разполага с паркинг с 82 паркоместа на площ от 3000 кв. м.

"С откриването на своя магазин в кв. "Модерно предградие" разрастваме търговската си мрежа и стъпваме в нов, бързо развиващ се и ключов за столицата район", коментира Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

BILLA България инвестира 2 милиона лева в нов магазин в Сливен

Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас инвестира 2 милиона лева в нов обект в Сливен

Това е третият обект на веригата в града

BILLA посочва, че е поставена на енергоефективна хладилна инсталация и LED осветление в търговската зала. Електронни тикети заместват традиционните хартиени и предоставят информация за произхода, теглото и цената на съответния артикул. Магазинът предлага и каси на самообслужване за клиентите, които предпочитат самостоятелно да сканират и заплащат своите покупки.