След заслужената лятна ваканция, на 19 септември актуално-публицистичното предаване за икономика Money.bg по Bulgaria ON AIR се завръща на екран за новия тв сезон. На прага на една от най-тежките икономически кризи, с която според прогнозите на експертите светът ще се сблъска през следващите месеци и години, екипът на Money.bg ще се погрижи да държи зрителите информирани по всички най-важни теми от света на бизнеса, финансите и икономиката. Паралелно с това ще ни запознае и с едни от най-успешните българи, които успяват да си заслужат място в едни от най-големите компании в света.

Интересните и важни дискусии започват още тази събота, 19 септември, точно в 16:30 часа, когато водещият Георги Минев ще срещне зрителите с банковия журналист Петър Илиев. Заедно с финансовия анализатор, двамата ще коментират темата за възможностите за отрицателни лихви по депозити на граждани и различните алтернативи за спестяване.

Заместник-председателят на Асоциацията на вносителите на автомобилите Любомир Доросиев ще разкаже какво се случи с пазара на автомобили втора ръка в България, какво влияе на цените им и как ще се променят те през следващите месеци.

Втората половина от съботното издание ще продължи с обзор и анализ на изминалия летен сезон и състоянието на българския туризъм. Какво можем да очакваме през зимата - темата коментира Даниела Стоева, член на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.

В края на първото за сезона издание на икономическото предаване Money.bg, икономическият коментатор Даниел Василев ще отговори на любопитния въпрос защо COVID-19 създава уникална възможност за България.

Тези и още интересни теми - не пропускайте в ефира на Bulgaria ON AIR, на 19 септември, точно в 16:30 часа.