След броени часове настъпват едни от най-светлите християнски празници Бъдни Вечер и Рождество Христово. Забързани в ежедневието си, проблемите и задълженията си, ние рядко се оглеждаме за това, което се случва около нас и на хората около нас.

Нека се замислим на този светъл празник, за онези които нямат нашия късмет и любовта на нашите близки и ако можем поне днес да бъдем малко по-добри с тях и да им помогнем. Призоваваме да сме съпричастни със страданието на българските медицински сестри в Либия, които преди броени дни отново бяха осъдени неправомерно на смърт.

Призоваваме за повече любов, търпимост и доброта в изнервеното ни ежедневие!

Днес е Бъдни Вечер, след няколко дни ще посрещнем и новата 2007 г., а с нея и пълноправното членство на България в ЕС. Нека се замислим за тежкия път, който извървяхме, за да стигнем до тук и да продължаваме да работим за бъдещето. Нека се замислим обаче и за това, с което влизаме в Съюза на европейските нации. Защото колкото и програми и призиви да имаше, все още войната по пътищата продължава, а българите изглеждат все по-разединени.

Редакцията на Money.bg иска да пожелае на своите читатели изключително прекрасно посрещане на Коледните празници, като пожеланията за новогодишните ще си ги запазим за по-късно. Все пак има още една седмица преди 1 януари, в която ще сме заедно.

Весела Коледа на всички Вас, дано под коледната елха да намерите това, което най-много сте желали, а ние....ние благодарим за Вашето доверието!