Късметът не е просто щастлива случайност, а умението да грабваме добрите възможности в момента, в който възникват. Използването на всеки ефективен начин да пестим средства, може сериозно да облекчи семейния бюджет и дори да донесе положителни емоции.

След вълненията от отминалия "Черен петък" и малко преди Коледа, всеки се стреми да използва оптимално средствата си, но и да осигури всичко необходимо за празниците.

Тук на помощ идва доброто планиране. На първо място трябва да сме си определили бюджет, който да сме си обещали да не надхвърляме. Второто е да работим със списък - какво за кого и кога купуваме, както и да включим продуктите за празничната трапеза. На трето място да разгледаме изгодни оферти и да използваме всяка добра възможност, която може да оптимизира бюджета ни.

Тук споделяме три полезни предимства, от които могат да се възползват клиентите на Lidl - нова игра Купон +, коледни късмети с изненади и рулетка с подаръци за потребителите на приложението Lidl Plus.

От 6 декември до 2 януари всеки, който го използва, участва в новата игра Купон+ и трупа суми при всяка покупка, независимо какво пазарува. Така могат да се спечелят любими продукти само за 1 ст. и отстъпка от 5 лв. от стойността на следващата покупка. И да не пропуснем да споделим, че новият Купон+ отново отключва четири нива с още по-големи награди. Играта приключва при достигане на сума в размер на общо 350 лв. и Купон+ за отстъпка на стойност 5 лв. от следващата покупка (от минимум 30 лв.). Спечелените купони важат до 7 дни, а пълните условия на Купон+ може да се открият на: www.lidl.bg/couponplus

Второто празнично предложение е Рулетка, която клиентите могат да завъртят в приложението между 27 декември и 9 януари и да проверят късмета си след всяка покупка във веригата.

Коледните късмети са третото клиентско предимство. Всеки ден между 20-ти и 24-ти декември потребителите на Lidl Plus ще виждат подаръчна кутия при влизане в приложението. При натискането на кутията, ще получават купон-изненада, от който могат да се възползват в рамките на 3 дни. Предвидените награди са продуктови и различни за всеки ден.

И да не забравяме, че добрите възможности не винаги кацат на рамото. Понякога просто трябва да протегнем ръка и да ги грабнем. А и кой не обича да печели, докато пазарува.