Днес, в Интер експо и конгресен център - София ще бъде официално открита дванадесетата по ред международна специализирана изложба за информационни и комуникационни технологии БАИТ ЕКСПО, съобщиха от пресцентъра на БСК.

Организатори са Българската асоциация по информационни технологии,член на БСК, и Агенция "Булгарреклама".

Изложителите са обособени в няколко основни групи: хардуер - компютърни системи и компоненти, офис оборудване, софтуерни продукти - готови и собствени разработки, системи за управление на бизнеса, услуги и телекомуникации, мултимедия и Интернет.

По традиция, в рамките на БАИТ ЕКСПО се организират дискусионни форуми с участието на представители на държавната администрация и водещи специалисти в областта на информационните технологии.

Богатата семинарна програма, с участието на чуждестранни и български лектори ще позволи на всички желаещи да почерпят от опита на водещите компании в бранша.

През изминалите години БАИТ ЕКСПО се утвърди като най-значимото събитие в сектора на информационните и комуникационните технологии в България. Всяка година изложението дава възможност на хиляди посетители - специалисти и широка публика, да се запознаят отблизо с най-новите постижения в тази област.