Националният превозвач "България Еър" ще зарадва пътниците си с преференциални цени за пътуване в бизнес класа. Всички, които желаят да се насладят на още по-приятен и комфортен полет, могат да се възползват от промоционалните условия за закупуване на самолетни билети в бизнес класа до 20 септември 2022г. Пътниците имат възможността да избират между 17 международни и 2 вътрешни дестинации.

Билети могат да бъдат закупени на промоционални цени за пътувания до 31 март 2023 г. Условията важат за пътуване от и до София, както и от/до Варна и Бургас.

"България Еър" с допълнителен полет до Атина от 9 септември

"България Еър" с допълнителен полет до Атина от 9 септември

Той ще се изпълява всеки петък

Пътниците на "България Еър", избрали да отпътуват до мечтаните от тях дестинации в бизнес класа, могат да се насладят на максимален комфорт, като си осигурят повече пространство и уединение, допълнителен регистриран багаж, приоритет при check-in и качване в самолета, достъп до бизнес салоните на летищата, изкушаващо четиристепенно меню и повече точки в програмата за лоялни клиенти FLY MORE.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач.

"България Еър" удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли

"България Еър" удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли

Така повече хора ще могат да се насладят на още по-приятно и комфортно пътуване до 18 международни дестинации

"България Еър" е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и в съответствие с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Повече подробности за "България Еър" и преференциалните цени за самолетни билети в бизнес класа може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.