Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официален магазин в България. Той ще се намира в Парадайс център на ниво 0 и ще отвори врати на 19 декември 2023 точно в 14 часа. 

LEGO не е новост за хората в България. Потребителите добре познават бранда, който е иконичен за множество поколения в страната. 

"В първия официален LEGO магазин в София феновете ще имат възможност да изпитат истинското LEGO преживяване за всички възрасти с невероятни възможности за игра с LEGO части, концептуални вдъхновения и ексклузивни предложения", коментираха за money.bg представители на LEGO.

Как Lego удвои печалбата си и не се страхува от кризата във веригите за доставки

Как Lego удвои печалбата си и не се страхува от кризата във веригите за доставки

Възходът на датската компания продължава и след локдауните

Концепцията на магазина е да предостави на българските потребители най-богатата и невиждана на пазара в страната гама от LEGO продукти. Освен това, феновете и колекционерите ще могат да намерят ексклузивни продукти и комплекти, които се продават единствено и само в официалните LEGO магазини.

В допълнение, официалният LEGO магазин в София ще осигури преживяване за посетителите си посредством множество кътове и специални инсталации. Например, специален детски кът за игра. Pick a Brick стената ще е мястото, където може да се намерят много малки части, от които всеки може да избере LEGO частите, от които има нужда. Всеки потребител ще може да създаде своя собствена мини фигурка. 

Lego инвестира $1 милиард в строеж на фабрика САЩ и в съдаване на нови работни места

Lego инвестира $1 милиард в строеж на фабрика САЩ и в съдаване на нови работни места

Компаниите в световен мащаб понесоха удар от проблемите с глобалните вериги за доставки през последната година

От компанията уточниха, че не се предвижда да бъде преустановена търговията през алтернативни пазарни канали. 

Официалният LEGO магазин в София ще разполага в пълната гама актуални продукти на LEGO. Само на 19 декември обаче ще предлага намаления от 50% за всеки втори закупен артикул, множество ексклузивни LEGO подаръци за първите 500 клиента с покупки над 250 лева и най-големия LEGO асортимент в България.

Снимка 645798

Източник: iStock Images