За втора поредна година CETIN България взе участие в традиционната церемония в Технически университет - София, по връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри. На събитието на 1 юли присъства Павлин Тишев, старши експерт "Преносна мрежа" в CETIN България, който връчи грамоти и специални подаръци на четирима студенти, златни и сребърни медалисти в магистърска и бакалавърска програма по телекомуникации.

"От името на CETIN искам да ви поздравя за усилията, неуморния труд и постиженията, които празнуваме днес. Насладете се на този ден, но и не отлагайте момента, в който да превърнете мечтите си в реалност.

В CETIN вярваме в младите, готови за предизвикателства таланти. Самият аз преди няколко години бях студент тук, в Техническия университет, а след това стажант в компанията. Така че, ще сме щастливи да ви видим в офиса и да подпомогнем вашето кариерно развитие."- каза Павлин Тишев

Доставчикът на мрежови и инфраструктурни услуги на едро CETIN България предлага редица възможности за развитие на млади таланти в сферата на телекомуникациите и управлението на мрежова инфраструктура. Миналата година общо петима студенти, взеха участие в стажантската програма в Центъра за наблюдение на мрежата. От старта на програмата през 2020 г. участие са взели близо 15 стажанти, а днес немалка част от тях вече са специалисти в различни отдели в компанията.