Всички клиенти на "Инвестбанк" АД заявили, получили и осъществили 3 транзакции с международна кредитна карта Mastercard Standard или Mastercard Gold до 18.08.2023 г. участват в томбола с награди, най-голямата от които е уикенд за двама в Париж. В периода на кампанията ще бъдат раздадени и 10 ваучера за рисуване в арт галерия и 10 комплекта за вино.

Кредитните карти на Mastercard, издавани от "Инвестбанк" АД, се предлагат при изключително изгодни условия. Клиентите могат да се възползват от гратисен период до 60 дни за извършени покупки, нисък лихвен процент и високи транзакционни и кредитни лимити. Не се дължат такси за издаване, преиздаване, плащане в търговски обекти в страната и чужбина. Плащанията в интернет също са освободени от такси. Клиентите могат да се възползват и от безплатен застрахователен пакет при пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро. Полицата покрива хоспитализация в чужбина, спешен преглед, спешна зъболекарска помощ, кражба на багаж, гражданска отговорност към трети лица и др.

При активно използване на кредитните карти се генерира автоматичен Cash back в размер на 0,5% от всяко плащане при търговец, а сигурността на плащанията е гарантирана чрез чип технология и безплатна поддръжка на услугата "3D картова защита". Клиентите могат да захранват картата със собствени средства над отпуснатия кредитен лимит.

За улеснение на клиентите "Инвестбанк" АД предоставя и изцяло дигитализиран процес на издаване на кредитни карти, отново при атрактивни условия. Одобрението става в рамките на 15 минути. Зa paзлиĸa oт пoceщeниeтo в бaнĸoв oфиc, ĸaндидaтcтвaнeтo зa ĸpeдитна карта онлайн e дocтъпнo пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo. Необходимите документи се подписват изцяло дигитално, а след одобрение картата се доставя чрез куриер на посочен от клиента адрес.