Стартира регистрацията за участие в най-голямата техническа конференция в календара на Майкрософт България за 2008 г. - „Дни на Майкрософт 2008", съобщиха организаторите.

Желаещите да участват могат да се регистрират на официалния сайт на събитието http://www.msbgregistration.com/

Конференцията се организира за седма поредна година.  Очакват се над 800 участника, сред които ИТ мениджъри и консултанти, мениджъри на проекти, софтуерни инженери, мрежови и системни администратори и разработчици на софтуер. Целта на събитието е да предостави на специалистите необходимата им информация и ресурси, чрез които да разгърнат своя потенциал и да допринесат за успеха на бизнеса си.

Основен акцент в програмата на „Дни на Майкрософт 2008" ще бъдат новите технологии: предимствата на Windows Server 2008, новости в предстоящата версия на Microsoft SQL Server 2008, най-новото в софтуерните решения за управление на бизнес процесите - ERP и CRM решения, Visual Studio 2008 и др. Лекциите ще се водят от най-добрите български и чуждестранни лектори и ИТ експерти.

Всички регистрирани участници ще могат сами да съставят своята програма, като заявят кои лекциите от кои сесии искат да посетят. Те ще могат също така да тестват на място функционалността и предимствата на новите технологии на Майкрософт в специална зона за лабораторни упражнения.