Водещата в Източна Европа хотелска верига Orbis, която има два обекта в София под марките ibis и Novotel, ще отвори трети хотел в столицата. След като през миналата година стана ясно, че групата ще стъпи на пазара в Пловдив, сега от компанията потвърдиха, че ще разширят мрежата си у нас с бранда ibis Styles.

Новият хотел ще се намира на булевард "Цариградско шосе" в близост до другият й обект там - Novotel. Последният е разположен на самото шосе малко преди кръстовището с булевард "Брюксел".

Orbis прави нов луксозен хотел в Пловдив

Orbis прави нов луксозен хотел в Пловдив

Той ще отвори врати през следващата година и ще разполага с 60 стаи и апартаменти

ibis Styles ще се намира в напълно нова сграда, като предстои той да отвори врати през 2021 година. Той ще разполага със 116 стаи. В сградата ще има още офисно пространство и голяма конферентна зала с място за повече от 300 души.

"В София все още няма хотелски продукт като ibis Styles и поради уникалната комбинация от предимства като модерна концепция, съвременни технологии и най-добрите международни практики сме убедени, че този бранд ще бъде най-успешният избор за тази локация", посочва проджект мениджъра на хотела Радина Стоянова.

"Ibis Styles Sofia City ще бъде в новата, динамична част на София, където времето е един от най-ценните активи за бизнеса - на бул. "Цариградско шосе", в близост до Sofia Tech Park, The Mall и летище София, и на няколко минути от центъра на града", допълва тя.

Ibis Styles е бранд от групата на Accor, като от него има близо 470 обекта в глобален мащаб. Групата AccorHotels работи в региона на Централна и Източна Европа с Orbis Hotel Group, която оперира 133 хотела на 16 различни пазара, включително в Хърватия, Чехия, Унгария, Румъния, Полша, Сърбия и други.