В периода 22.01 - 21.02 комплектът за универсален електронен подпис за физически и юридически лица ще струва 35 лв. с включен ДДС.

"Информационно обслужване" АД обяви, че намалява цената на удостоверенията за универсален електронен подпис (УЕП), с който фирмите могат да ползват услугите на електронното правителство и да обменят по-бързо и лесно документи с държавната администрация.

Промоционалните цени са само за периода 22.01.2007 - 21.02.2007 г и важат за всички настоящи и потенциални клиенти на дружеството в цялата страна.

За времето на промоцията комплектът за универсален електронен подпис за физически и юридически лица се предлага за 35 лв. с включен ДДС. Цената за подновяване на удостоверение за универсален електронен подпис за периода на промоцията е определена в размер на 30лв. с включен ДДС.

С универсален е-подпис фирмите могат да подават справки-декларации и дневници по ДДС, както и декларациите за корпоративен данък към Националната агенция по приходите, а гражданите могат подават декларациите за подоходно облагане.