Ондрей Локвенц е новият управител на Профи Кредит България, съобщиха от компанията.

Локвенц има сериозен опит във финансовата компания - през последните 3 години той ръководи маркетинговите дейности на компанията майка Профиреал Груп в 6 държави.

През кариерата си заема ръководни длъжности в GE Money Bank/Ge International (Австралия и Нова Зеландия), UniCredit Bank, както и в O2 Telco.

Снимка 307438

Източник: Профи Кредит

Образованието му също е солидно - учил и специализирал е в редица престижни учебни заведения - Университета по икономика в Прага, Масачузетски технологичен институт, колежа "Уортън", колежа "Дартмут" и колежа "Бъркли".

Притежава престижния международно признат сертификат Six Sigma Black Belt и е действащ член на Американската асоциация по маркетинг.

Профи Кредит България е сред водещите финансови институции у нас. Компанията оперира на българския пазар от 10 години и има 65 офиса в цялата страна. Тя е в Топ 3 на небанковите финансови институции, специализирани в потребителското кредитиране в България.

Дружеството е част от международната финансова група Профиреал Груп, която оперира в Централна и Източна Европа и Югоизточна Азия.

Компанията е специализирана в предлагането на потребителски кредити, както и кредити за малък бизнес.