До откриването на най-голямото тунинг шоу в света - SEMA в Лас Вегас, остават доста месеци, но Volkswagen вече започна да разкрива голям брой модифицирани модели пред широката публика. Те са подготвени за шоуто SOWO в Грузия този уикенд, "резервирано" само за европейски модели.

Събитието се оказва перфектното място за презентация на това, което VW може да направи с актуалните си модели, пише АutoBild.

Най-атрактивният експонат на щанда на германската компания вероятно ще бъде Golf Alltrack Country - нещо като съвременна версия на Golf Country от началото на 90-те години, който беше висока версия на стандартния модел с 4х4-задвижване и някои офроуд атрибути.

Снимка 295437

Източник: Autobild

Специалната интерпретация на Alltrack разполага с увеличен с 5 см просвет до пътното плато, както и с офроуд гуми, "обути" върху 15-цолови джанти. Допълнителни фарове за мъгла и т.нар. light bars са основните акценти в предницата, а отзад комбито разполага със стойка за два планински велосипеда.

Върху покрива има сгъваема тента със соларен панел. Този панел зарежда батериите в дъното на багажника, които захранват мултимедийната система, разположена в отделението за резервната гума. За къмпингарите е предвиден дори соларен душ.

Снимка 295434

Източник: АutoBild