Kaufland, лидер в търговията на дребно в България с годишен оборот от 1,6 млрд. лв., отвори свой интернет магазин. Компанията, с партньорство с foodpanda, ще доставя стоки в София, Пловдив, Варна и Бургас.

При стартирането си е-магазинът предлага над 400 продукта - млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, както и био, и специализирани храни. Доставката е безплатна, като минималната сума за поръчка е 30 лева. Предстои асортиментът да бъде разширяван. Времето за доставка е около 60 минути от момента на поръчката.

Потребителите ще трябва да се регистрират през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене следва да бъде въведен адрес, на който да бъде получена поръчката. След това трябва да бъде избрана секция "Магазини", а от там системата показва най-близкия обект на Kaufland. При клик върху него се зарежда асортиментът, предлаган от компанията онлайн, разпределен по продуктови групи.

Kaufland България представи първата си национална собствена марка - "Брей!"

Kaufland България представи първата си национална собствена марка - "Брей!"

Екип от близо 15 българи работи над уникалния облик на ексклузивната собствена линия продукти на компанията повече от година