Глобалното финансово приложение Revolut представя новия си и подобрен дизайн - Revolut 10, съобщиха за money.bg от компанията.

Разширеният пакет от продукти и услуги на Revolut имаше нужда от нов дизайн, който да постави всички продукти в изчистен интерфейс с ясна йерархия, което е особено важно за клиентите, използващи приложението ежедневно. Броят на потребителите, използващи ежедневно Revolut в България, нарасна с 38% през последната година (юли 2023 г. спрямо юли 2022 г.) - потребителите на дигиталната банка у нас наброяват 660 000 души. 

Най-новата версия на приложението предоставя свободата на потребителите си да я приспособят към собствените си нужди с опростена навигация и пълна персонализация. Потребителите на Revolut 10 могат да съчетаят различни теми, фонове и динамични модули.

В актуализираната версия на приложението превключването между сметките е по-ясно и изчистено, за да се проследяват различните сметки. 

Revolut вече е конкурент на инвестиционните посредници в България

Revolut вече е конкурент на инвестиционните посредници в България

Лихвите са примамливи, но този вид инвестиции не са гарантирани от Схемата за гарантиране на депозитите

Функцията на Revolut "Джобове" е усъвършенствана в новата версия на приложението. В нея "Джобовете" функционират като подсметки, в които могат авансово да се запазват средства за плащане на сметки. Подобно на "Сейфовете" в предишните версии на приложението, те позволяват на потребителите да заделят средства за разходи в отделни от основната им сметка пространства и да организират парите си за плащане на комунални сметки или абонаменти.

Важно е да отбележим, че приложението се въвежда постепенно и е възможно да отнеме известно време, преди да видите достъпна новата функция.

"Revolut 10 е нашата най-голяма крачка напред в подпомагането на клиентите ни да направят Revolut своя основна сметка. Изградихме Revolut 10, за да предоставим на клиентите по-ясен изглед на всички техни сметки и средства от едно място и лесна навигация между любимите им функции и продукти. Създаден за лекота, ние се надяваме актуализираният, изчистен дизайн да помогне на потребителите на Revolut да открият съществуващи функции и продукти, за които може да не са подозирали, че държат в ръката си.

Ние знаем, че всеки потребител е уникален и има индивидуални нужди, затова много се радваме да предоставим опции за персонализиране, включително динамични модули, с които клиентите могат да определят карти или предпочитани получатели още от началния си екран, за да движат парите си само с едно докосване. Без значение в коя точка на финансовото си пътешествие се намирате, Revolut може лесно да ви помогне да уреждате паричните въпроси", коментира последната актуализация на приложението Иван Чалов, Head of Retail на Revolut.

Всеки четвърти българин изобщо не спестява, а по колко пестят останалите в Revolut?

Revolut разкри по колко пари спестява средностатистическият българин

По-младите българи успяват да спестят повече от по-възрастните

Revolut изгражда първото в света глобално финансово приложение, за да помогне на хората да получат повече от парите си. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, предлагайки парични преводи и обмен. Днес повече от 35 милиона клиенти и стотици хиляди фирми по света използват десетки иновативни продукти на Revolut, за да извършват над 500 милиона транзакции месечно.