Всички новоиздадени кредитни карти VISA Classic и American Express от Пощенска банка, за които клиентите на банката кандидатстват до 31 март 2014 г., ще бъдат освободени от лихви за покупки и теглене на пари в брой в рамките на три месеца. Издаването на картите ще се извършва без такса.

В допълнение, до 31.01.2014 г. при покупки с кредитни карти от Пощенска банка - Златна American Express, American Express, EuroLine American Express и Visa, клиентите ще получат до 10% отстъпка на щандовете на GIULIAN, FORTUNA, SKINY, ANDREWS FASHION STUDIO и TEODOR.

„Целта ни е да създадем благоприятни условия за пазаруване на нашите клиенти в празничния период, за да могат спокойно да разполагат със средствата си", коментира Виктор Цветков, директор отдел „Кредитни карти" в Пощенска банка.

От началото на ноември притежателите на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка могат да се възползват и от 5% отстъпка при пазаруване във верига магазини „Фантастико". С обявяването на преференциалните условия за пазаруване, банката отчете трикратно увеличение на броя на ползвателите на карти в обектите на „Фантастико". Промоцията ще продължи до средата на месец декември.

Предимствата на кредитните карти на Пощенска банка включват дълъг безлихвен гратисен период при покупки и щедра програма за лоялност MyRewards (http://www.myrewards.bg). Всеки клиент с кредитни карти Visa и/или American Express от Пощенска банка се възползва от парични награди, които получава срещу натрупаните бонус точки при покупки, както и от различни отстъпки в множество магазини, ресторанти, вериги бензиностанции, туристически агенции и др.