Въпреки честите изкачвания и падания на цената на Биткойн, криптовалутата все още има значителен потенциал за по-нататъшен и все по-сериозен растеж. Това твърди популярния крипто стратег, известен с псевдонима Bluntz. Той предполага, че настоящото поведение на Биткойн наподобява това на златото, особено по отношение на консолидацията около историческите върхове на благородния метал.

Криптоаналитикът се позовава на двуседмична графика на златото, демонстрираща продължителната му търговия, обвързана с рейндж, преди в крайна сметка да пробие и да достигне рекордни стойности. Bluntz спекулира, че Биткойн може да следва подобна траектория, макар и в по-бърз план.

Крипто експертът прогнозира още, че златото потенциално може да достигне $4000, главно поради опасенията, свързани с инфлацията.

Три потенциални печеливши от халвинга на биткойна, освен Биткойн

Три потенциални печеливши от халвинга на биткойна, освен Биткойн

Очевидният победител, разбира се, е Coinbase. Но има и други...

Поскъпване с 4600% само за месец

Наскоро Bluntz информира своитепо следователи за неотдавнашната си дълга позиция в PUPS (Ordinals). Това решение беше взето след възходящ пробив, наблюдаван на четиричасовата графика на токена. От техническа гледна точка пробивът, настъпващ над горната граница на възходящ канал, обикновено се тълкува като бичи сигнал.

Към момента на въпросната актуализация в средата на април PUPS се оценяваше на $78, отбелязвайки впечатляващ скок от 4656% от най-ниската си стойност от $1,64, регистрирана на 17 март.

Анализът на Bluntz включва графика, илюстрираща текущата траектория на PUPS, като прави паралели с модела, наблюдаван преди това при Nosana (NOS), децентрализиран протокол за групови изчисления, преди пробива му по-рано през годината.

Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка

Злато или Биткойн: Дилемата на Южна Америка

И двата актива имат много добро представяне в последно време, но какво следва?